Ruilen en retourneren

Wij staan voor 100% klant tevredenheid. Bent u niet tevreden met uw bestelling? Geen paniek. Op deze pagina leggen wij u uit hoe u in 3 simpele stappen na ontvangst van uw bestelling uw bestelling kan retourneren.

Voorwaarden

- U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

- Gebruikte artikelen kunnen wij helaas niet in retour nemen.

- De verzendkosten voor het retourneren liggen bij de koper.

- De geretourneerde bestelling moet voorzien zijn van een track en trace code.

- Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

 

Beschadigd of defect?

In geval van schade of defect verzoeken wij u om contact op te nemen via onze klantenservice email en dan uw naam, adres, telefoonnummer en ordernummer door te geven en een toelichting op volgens u het gebrek en zo mogelijk een foto erbij uploaden. Wellicht kunnen wij op basis van deze informatie u gratis een nieuw exemplaar sturen zonder dat u het beschadigde artikel terug moet sturen.

Klantenservice email: info@vunez.com

Ruilen en/of retourneren in een paar simpele stappen:

  1. Neem contact op met de klanten service email. Geef dan aan waarom u uw bestelling wilt retourneren en uw naam, adres, telefoonnummer en ordernummer erbij vermelden. Wij sturen u dan vervolgens een retourformulier.
  2. Pak de artikel(en) op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. 
  3. Ga naar een postkantoor of pakketpunt naar uw wens, geef dan het retouradres aan en controleer of het retour etiket op een zichtbare plek van het pakket word aangebracht. Het pakket moet voorzien zijn van een track en trace code.

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen zal de gewenste exemplaar zo snel mogelijk geruild worden of de terug betaling geregeld worden.

  • Terug betalingen worden binnen 10 werkdagen terug gestort op uw bankrekening.
  • Voor het gewenste/geruilde product kunt u uw nieuwe bestelling verwachten binnen 3 tot 20 werkdagen.
Klantenservice email: info@vunez.com