Over ons

Welkom bij Vunez de webshop voor betaalbare, unieke en kwalitatieve producten. Ons team is voortdurend aan de slag om u een selectief assortiment van unieke producten te kunnen aanbieden. Om dit te verwezenlijken analyseren wij onze producten zorgvuldig door een goeie relatie met onze leveranciers op te bouwen en voordat wij een product aanbieden in ons assortiment word er een zorgvuldige kwaliteit controle uitgevoerd door onze deskundige. 

Hopelijk kunt u iets vinden wat bij u past of verrast u iemand met een mooi cadeau. Onze producten worden door onze kwaliteit controle algemeen erkend en vertrouwd door onze klanten.

Ons doel

Bij Vunez streven wij om een assortiment van producten te realiseren die uniek, kwalitatief en betaalbaar is voor iedereen!

Vertrouwen

Wij hanteren een strikt beleid wat betreft klantenservice, relaties met klanten, voorraad en bestel en leveringstijd. Om een goed vertrouwen met onze klanten op te bouwen streven wij naar transparantie, zo bent u altijd ervan op de hoogte dat u in goede handen bent door onze klantenservice team en er geen onduidelijkheden zijn over bestelling en levering.

Voor meer informatie over bestelling en levering klik hier.

Ons beleid

-Professioneel klantenservice

-Transparantie (vertrouwen)

-Hoogwaardige kwaliteit

-Betaalbaarheid

Vol Passie!

Onze webshop is ontstaan door onze passie voor klant tevredenheid. Door unieke producten beschikbaar te stellen op de markt die de kwaliteit van leven van onze klanten positief bevorderd. Voor ons is de positieven feedback die we krijgen van onze klanten 'the drive' van onze doorzetting. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om kritische feedback te ontvangen, zodat we daar waar nodig is aanpassingen kunnen verrichten om 100% klanttevredenheid te behalen.

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u feedback gegeven klik dan hier om in contact te komen met onze klantenservice team.

 

Team Vunez

Email: Info@vunez.com

Kvk: 77967186